Ik ben professional

Komt u in uw werk regelmatig in contact met jongeren tussen de 11 en 30 jaar uit Ede? Dan wil Laten we Welzijn graag met u samenwerken.


Toeleiding naar Laten we Welzijn

Als u het idee heeft dat een jongere die u begeleid, baat zou hebben bij het hebben van een mentor, maken wij graag kennis met deze jongere. De jongere kan zelfstandig naar ons toe komen of met een vertrouwenspersoon. Een huisbezoek behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wij werken samen met de betrokken professional(s).


Voorlichting over Laten we Welzijn

Om een goed beeld te geven van het mentorproject ‘Laten we Welzijn’, worden wij graag uitgenodigd om een presentatie te geven aan uw team of aan een groep jongeren die u kent. Als u zelf jongeren wilt voorlichten over ons project en de mogelijkheden die er zijn, laat het ons weten, dan leveren wij flyers.


Onze werkwijze

Als er een jongere bij ons project wordt aangemeld verzorgen wij de intake met de jongere. Afhankelijk van de leeftijd van de jongere overleggen wij met de jongere, zijn/ haar ouders of de betrokken professional hoe en waar we de intake laten plaatsvinden. Als het doel past in het mentorproject, wordt er een mentor gezocht die op de jongere en het doel aansluit. Na de intake gaan wij actief op zoek naar een mentor die past bij de jongere. Als de mentor is gevonden houden we een matchgesprek. Indien er voldoende klik is, gaat het traject starten. Vanaf de kennismaking tot aan het afsluitgesprek valt het traject en het contact tussen de mentor en de mentie onder de verantwoordelijkheid van ‘Laten we Welzijn’.

Meer informatie en samenwerking

Indien u vragen heeft of overleg wilt, (meer) flyers kunt gebruiken, een voorlichting wilt laten verzorgen of gewoon een gesprek met ons wilt, laat het ons weten via info@latenwewelzijn-ede.nl of via 06-12354673.

Nieuwsbrief voor relaties

‘Laten we Welzijn’ brengt twee keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit voor relaties. Belangstelling? We plaatsen u graag op de verzendlijst.