Ben jij op zoek naar iemand die naast jou komt staan en je een stapje verder helpt?

In het dagelijks leven loopt het niet zoals je wilt. Hoe breng je daar verandering in? Hoe pak je dat aan? En met wie kun je praten? Een mentor inschakelen is dan een slimme zet. Die kan je helpen bij; sociale vaardigheden, vriendschappen sluiten, bespreken van je zorgen, zelfvertrouwen ontwikkelen, vinden van vrijetijdsbesteding of het plannen en organiseren van je schoolwerk. Ben jij een jongere uit Gemeente Ede en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Laten we Welzijn zoekt bij jou de juiste mentor.

Wat kost het? Niets.
Waar spreek ik af? Op een plek die voor jou en je mentor prettig is.
Wanneer start ik met mijn mentorproject? Zodra we een goede match hebben gevonden met jou en een mentor.
Waarom? Om te kunnen leren van iemand die naast je komt staan en jou helpt bij de dingen waar je graag mee geholpen wil worden.

Je kunt aangemeld worden bij het mentorproject ´Laten we Welzijn´ als jij

  • Tussen de 11 en 30 jaar oud bent.
  • Een hulpvraag hebt waarbij je graag wordt geholpen door iemand die naast je komt staan en een jaar lang met je optrekt.
  • Woont in Gemeente Ede.
  • Gemotiveerd bent om jezelf te ontwikkelen.

Hoe kan ik mij aanmelden

Als je het contactformulier ingevuld hebt krijg je binnen één week een reactie van ons. Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij jou thuis of bij ons op kantoor.

Daarna gaan wij op zoek naar een mentor die goed bij jou past. Als we die hebben gevonden nemen we contact met jou op om een kennismakingsgesprek te plannen om samen te kijken of wij een goede match voor jou hebben gevonden. Dit mag je gewoon aangeven, want een goede klik is belangrijk voor het proces.

Aan het begin spreek je ongeveer één keer per week een uurtje met je mentor af, later kan dat minder vaak zijn.

Meer weten of aanmelden

Vul hieronder het contactformulier in of neem telefonisch contact op met ons.

Ik wil een mentor